Merken Er zijn 24 merken

 • 5.10.15

  5.10.15

  Stoere kleding, sportieve kleding, dagelijkse kleding, nette kleding, bij 5.10.15 vindt u voor iedere smaak wel wat leuks! Het assortiment is groot, er zijn veel thema's, maar het mixen over thema's heen kan ook heel goed.

  Omdat het merk een brede doelgroep heeft worden ook nauwlettend de trends voor de jeugd bijgehouden. De kleding draagt comfortabel en biedt een hip en hedendaags modebeeld.

  Voor de winter zijn er bijvoorbeeld altijd veel mooie jacks met veel zakken. Voor de zomer is er altijd een grote keuze aan shirts en blousen.

  0 producten

 • Blue Seven

  0 producten

 • Blue System

  Blue System by Retour voor jongens, cool jeansmerk, van de makers van Retour denim de luxe. Supermooie jeans, uitermate geschikt voor de wat smallere boys, dezelfde mooie details als de grote broer Retour, maar dan voordeliger.

 • Diesel

  0 producten

 • E-Bound

  E-Bound wordt getypeerd door een relaxte stijl die er prima uitziet. Kwaliteit en conform gaan hand in hand. Ieder seizoen wordt een grote collectie aangeboden in een grote variëteit qua ontwerpen, modellen, materialen en kleuren.

  E-Bound biedt comfortabele stoere kleding voor jongens en heren, die dit ook willen laten zien. Binnen de collecties vindt u o.a. zowel sportieve modellen, als gelegenheidskleding, als urban wear, maar bovenal comfortabele kleding waarin jongens gemakkelijk kunnen spelen en ravotten.

  De kleding is gemakkelijk te combineren is met zowel het eigen merk als andere merken. Zo is iedere stijl door mix and match te bereiken. 

 • Energiers

  0 producten

 • Funky XS

  Funky XS is opgericht in april 2008. Het concept van Funky XS is mooie t-shirts met hoogwaardige kwaliteit.

  Daarnaast zijn de t-shirts voorzien van een slanke pasvorm met superstoere prints.

  Funky XS vernieuwd de collectie twee keer per jaar. In de zomer komen ze met t-shirts met korte mouw en in de winter leveren ze t-shirts met lange mouw.

  De focus van Funky XS ligt op t-shirts maar daarnaast leveren ze ook leggings, tunieken, sweaters en rokjes. 

  0 producten

 • Garcia

  0 producten

 • MiniMignon

  0 producten

 • Noise

  0 producten

 • Outfitters Nation

  0 producten

 • Quapi

  0 producten

 • Relaunch

  0 producten

 • s. Oliver

  0 producten

 • Tricky Tracks

  Tricky Tracks is een stijlvol babykledingmerk voor de kleine maatjes 68 t/m 86. Tricky Tracks is kleding waar je kleintje zich comfortabel in voelt, het geeft ze beweegruimte. In dit vroege stadium van het leven van uw kind is het belangrijk dat je baby zich lekker voelt in wat hij/zij draagt. Kies nu uit leuke babyshirtjes of babyjurkjes in fleurige kleuren! Gemaakt van de fijnste materialen voor baby’s.

 • Tumble 'n Dy

  Tumble 'n Dry is een merk waarbij je in elke collectie de nieuwste modetrends goed terug kunt zien.

  Met een frisse, speelse uitstraling in combinatie met doordachte functionaliteit van de kinderkleding kun je alle kanten op met dit Nederlandse merk.

  Tumble 'n Dry staat bekend om zijn stevige materialen en zijn betaalbaarheid. Waardoor de kleurvolle en hippe items ook prima geschikt zijn om lekker in te spelen.

  0 producten

 • Zero

  Wat voor merk is Zero?

  Zero is een merk dat staat voor leuke meisjeskleding. Vroeger werkte Zero onder de naam Kikiwon, wat misschien ook bekend voorkomt.

  Zero heeft verschillende lijnen waarin ze kleding maken, waaronder een klassieke kinderkleding lijn en een stoerdere style voor kinderen.

  Een van de speerpunten van het merk Zero is de goede kwaliteit, waar Zero om bekend staat. De maatvoeringen van Zero lopen uiteen van maat 92 t/m 182.

  Het fijne bij Zero is dat de kleuren in de kleding over de jaren heen vaak hetzelfde blijven, waardoor u een nieuw rokje prima kunt combineren met een shirtje van vorig jaar.

 • Zero en J.Mirano

  Zero en J.Mirano

  Leuke kinderkleding voor jongens en meisjes dat is waar Zero en J.Mirano voor staan. Zero kan je vinden op verschillende manieren; je kan Zero vinden op Zero jeans of Zero. Hetzelfde geldt ook voor J.Mirano; dit merk kan je ook vinden als Mirano.

  Beide merken staan op deze pagina omdat Zero of Zero jeans een kledingmerk is voor meisjes en J.Mirano een kledingmerk voor jongens is. Vroeger werkte dit kledingmerk met andere benamingen zoals Kikiwon of RYB Dress. 

  We hebben verschillende stijlen kinderkleding van dit merk. Je heb de klassieke kinderkleding en de meer stoere style voor kinderen.


  Kwaliteit is wat bij Zero jeans en J.Mirano voorop staat. Klanten zijn altijd zeer tevreden over dit merk en komen altijd terug om weer leuke setjes kinderkleding te kopen voor hun kinderen.

  Kijk snel naar onze ruime kinderkleding assortiment van het merk Zero en J.Mirano.

  Stoer, klassiek, hip en trendy kinderkleding, bij Zero en J.Mirano kan het allemaal.

  Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Accepteer

Deze site gebruikt cookies om webshopdiensten en uw gebruikerservaring te verbeteren.